De seizoenstafel - BODEM editie

De boerderij en landgoed van Studio Makkink & Bey, Kraggenburg
16:30 - 20:30
Een afbeelding van een blije boer met groenten

Tijd

Adres

Dompel je onder in de bodem van de Noordoostpolder tijdens dit unieke vier-gangen diner.

Wat gebeurt er als we de stad en boeren samenbrengen aan de hand van de bodem onder onze voeten? Schuif aan voor dit unieke vier-gangen diner, volledig geserveerd met lokale producten en lokale verhalen. Een culinaire ervaring langs de geschiedenis van de Noordoostpolder, met een blik op het heden en werkend naar de toekomst toe.

Met de bodem als hoofdpersoon nemen twee chefs en het team van ‘n Wilde Keuze en Flevour je mee naar de persoonlijke verhalen uit de landbouw. We volgen de ontwikkelingen in Flevoland en laten ons inspireren door pioniers.

Deze lokale verhalen worden begeleid door de verschillende gangen, ontwikkeld door socioloog en chef Anna Kooi en scenograaf en chef Maria Khatchadourian.

Het diner faciliteert een open gesprek over diversiteit in de bodem, op het land en op ons bord. Hiermee duwen we het huidige discours verder dan een onderscheid tussen gangbaar en biologisch. We gaan in gesprek met boeren uit het veld, allemaal met hun eigen kijk naar landbouw en de relatie tot gezondheid en de bodem.

Schuif aan bij de seizoenstafel

Boek een ticket

Praktisch:

Prijs van het diner is inclusief een speciaal ontwikkelde dranken bij elke gang.

65,80 EUR

Start: 16:30 uur

Locatie:

De boerderij en landgoed van Studio Makkink & Bey in Kraggenburg, Noordoostpolder. Adres: Hertenweg 22, 8317PP, Kraggenburg.

Bereikbaarheid

Met de auto: Kraggenburg bereik je met de auto vanaf Zwolle via de A6 vanuit Almere, via de N352. Zowel vanuit Utrecht als vanuit Amsterdam is het 1 uur en 20 minuten rijden.

Met het OV: Tot Kampen kom je met de trein. Intercity naar Zwolle (intercity in de richting van Leeuwarden) en daarna de sprinter naar Kampen Zuid (sprinter in de richting Den Haag Centraal). Vanuit regio Amsterdam neem je de sprinter naar Zwolle en daarna ook de sprinter naar Kampen Zuid (sprinter in de richting Den Haag Centraal).

Vanuit Kampen Zuid is er een regiotaxi die je naar Kampen brengt. Deze regio taxi is een uur van te voren te boeken.

Voor carpoolen en andere reisopties neem contact met ons op via robin_vroom@wildekeuze.nl

Wil je hierbij zijn?

Boek direct een ticket