Het Eetatelier: Blitse bladgroenten

ARTE College, Almere Poort
n.t.b.
Een afbeelding van een blije boer met groenten

Tijd

Adres

Aan variatie geen gebrek bij deze blitse bladgroenten. De lijst met bladgroenten is ontzettend lang. Van verfrissende spinazie tot pittige rucola en van robuuste boerenkool tot smaakvolle waterkers, bladgroenten vormen de kern van gezonde en verrukkelijke gerechten. Wat is jouw favoriet? En stiekem ook wel benieuwd hoe andere buurtbewoners zorgen dat de hele familie smult van een gezonde groene maaltijd? Na deze kookworkshop ga je vol inspiratie naar huis.

Ontdek hoe je met deze verse producten een rijkdom aan smaken en recepten van over de hele wereld kan op tafel kan zetten. Laat je verrassen door onverwachte smaken en ontdek waarom we eten wat we eten!

Wil je meedoen?

Meld je (gratis) aan!

Let op: Deze kookworkshop is overdag en waarschijnlijk in samenwerking met het ARTE college. De insteek en locatie van dit programma kunnen nog veranderen, bij interesse: meld je alvast aan! Dan houden we je als eerste op de hoogte als er iets veranderd.

PRIJS

Deelname aan de workshops is gratis. Het enige wat je hoeft te doen, is je favoriete recept meebrengen waarin het lokale product voorkomt.

OVER HET EETATELIER

Hoe goed ken jij jouw buurt? Ken je de mensen en de smaken die jouw omgeving vormgeven? In samenwerking met stichting 'n Wilde Keuze organiseren we in de maanden juni en juli in Almere Poort een pop-up Eetatelier waar buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen koken en eten. Elke workshop draait om een lokaal product, waarbij we recepten uit de buurt verzamelen en ontdekken hoe lokale ingrediënten en eettradities elkaar versterken. Met het eetatelier verbinden we boeren en buurtbewoners.