“In dienst zijn van de natuur en niet meer nemen dan wat je geeft” is de hoofdgedachte van Atelier Feddan. Met deze filosofie bleek al snel dat er bewust nagedacht moest worden over elk aspect van het restaurant.
Bij atelier Feddan zijn ze niet continue bezig om de meest hoogwaardige en unieke producten te sourcen, maar juist om het beste uit lokale producten te halen. Dit betekent dat de tuinders waarmee ze werken beginnen met de kwaliteit van de bodem en de zaadjes, daarna kan Atelier Feddan de stadia van elk gewas volgen. Op deze manier halen ze uit 1 plant soms wel 6 verschillende producten met elk een eigen smaak en toepassing.
Schuif voor een persoonlijke en unieke restaurant ervaring aan bij Jalil's Chef's Table. Het restaurant biedt ruimte aan slechts 12 gasten en bevindt zich in het hart van de stadslandbouw, omringd door voedselbossen. Elk gerecht wordt aan tafel opgemaakt en neemt je mee in de filosofie en het creatieve proces achter het menu. De producten uit de eigen ‘Chef’s Garden’ worden gecombineerd met de uitgesproken smaken van specerijen van over de hele wereld.
Locatie // Buitenplaats Oosterwold 65, Almere
Website // www.atelierfeddan.com