Aan tafel bij de chef's table van Jalil

Een afbeelding van een blije boer met groenten

Een groene en gezonde wereld begint in je eigen stad. Nergens in Nederland bouwen ondernemers en bewoners van zo dichtbij mee als in de stad Almere. Verhalen van deze bewogen Almeerders hoor je in de podcast ‘Groen en Gezond Almere’. In deze series worden verschillende thema’s behandeld die in de wereld van nu en morgen relevant zijn en spreken ze mensen die iets bijzonders doen.

Ken jij Aterlier Feddan al? Een bijzondere plek in Almere Oosterwold waar Jalil Bekkour waanzinnig lekker kookt en producten uit zijn eigen tuin gecombineerd met uitgesproken smaken van specerijen van over de hele wereld. Aan zijn Chef's Table heeft hij enkel plek voor 12 gasten en maak je onderdeel uit van een unieke restaurant ervaring.

Als je benieuwd bent naar de chef achter deze bijzondere plek, luister dan eens de podcast van Groen & Gezond Almere. In deze podcast praat Jalil samen met Nadia Zerouali over duurzaamheid, de Marokkaanse keuken en over stadslandbouw in Oosterwold.

Locatie // Buitenplaats Oosterwold 65, Almere

Meer nieuwsMeer nieuwsMeer nieuwsMeer nieuws

een foto van iets

Smaakzoekers op wielen

met een foodtruck vol keukengerei zoeken de dames naar gezond en lekker eten in hun eigen stad Almere en het achterland.

Meer lezen
een foto van iets

Aan tafel bij de chef's table van Jalil

Luister naar de podcast waarin Flevour ambassadeurs Nadia en Jalil praten over de Marokkaanse keuken en stadslandbouw.

Meer lezen
een foto van iets

Sharon gaat lokaal

het kookboek ‘Sharon gaat lokaal’ is een ode aan de Flevolandse boer.

Meer lezen
Meer nieuws