Smaakvolle en zakelijke cadeauboxen

Een afbeelding van een blije boer met groenten

Geef een smaakvol cadeau!

Ben jij op zoek naar een uniek cadeaupakket, boordevol heerlijke lokale lekkernijen? Zoek niet verder, want wij hebben de perfecte oplossing voor jou! Afgelopen jaren hebben we zo'n 10.000 boxen mogen samenstellen voor inwoners en mensen die werkzaam zijn in Flevoland. Laat ons de lekkerste producten uit de regio verzamelen en we vertellen je graag de verhalen achter deze producten. Met liefde stellen we voor jou een box samen met de lekkerste regionale producten. Je kan kiezen uit de volgende boxen:

Box 1: Imponeer met lokale ingrediënten

Een feestelijke doos vol zalige lokale producten. 7 stuks smaakvol genot, voor een instant verwenmomentje! Denk aan biertjes, sap, thee, lokale koeken, brood mix met veldbonen en dips.

De box is te bestellen vanaf 25 stuks en kosten €25,00 excl. BTW per stuk

Box 2: Smaakvol 4-gangen diner

Wie wilt er nou niet uitpakken in de keuken en een heerlijk 4-gangen diner op tafel toveren met lokale ingrediënten? Wij nemen de zorgen uit handen en zorgen voor een box vol met de lekkerste ingrediënten. Bovendien hebben we niemand minder dan Almeerse Chef-kok Sharon de Miranda ingeschakeld om de recepturen te schrijven. Zo kan de ontvanger van deze box binnen no-time een smaakvol diner serveren voor vier personen! De box bevat ingrediënten voor zowel een bescheiden borrel, voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert en iets lekkers voor bij de thee.

  • Bescheiden borrel: Biertjes, verse sap en aardappelchips
  • Voorgerecht: Carpaccio van Chioggia bieten met kruidenolie en krokant gebakken knoflook. Daarbij serveer je een eigen gebakken brood van lokale granen en veldbonen.
  • Tussengerecht: Overheerlijke uiensoep
  • Hoofdgerecht: Pompoenpuree met gefrituurde schorseneren met gepofte uien, smashed potatoes en wortelloofpesto
  • Dessert: Gepofte appel met gekaramelliseerde walnoten
  • Afsluiter: Thee met lokale koeken

*Bovenstaande menu geeft je een idee van de mogelijkheden. Het definitieve menu is seizoensafhankelijk. Daarnaast moet de gebruiker zelf nog een aantal basis ingrediënten toevoegen om het menu compleet te maken zoals verse kruiden, olie en eventueel vlees en zuivel producten indien gewenst.

De box is te bestellen vanaf 25 stuks en kosten €46,50 excl. BTW per stuk

Box 3: Een vraag op maat

Wil je een ander cadeaupakket samen laten stellen? Dat kan natuurlijk ook. Neem contact op met Eva om de mogelijkheden te bespreken.

Bestellen kan bij Eva

Wil je de zakelijke box bestellen? Neem contact op met Eva Flantua via eva@studiodaagsch.com. De boxen worden vanaf 40 stuks gratis in Flevoland bezorgt op één verzamellocatie. Wil je de box graag buiten Flevoland ontvangen? Dat kan uiteraard in overleg.

Meer nieuwsMeer nieuwsMeer nieuwsMeer nieuws

een foto van iets

Smaakzoekers op wielen

met een foodtruck vol keukengerei zoeken de dames naar gezond en lekker eten in hun eigen stad Almere en het achterland.

Meer lezen
een foto van iets

Sharon gaat lokaal

het kookboek ‘Sharon gaat lokaal’ is een ode aan de Flevolandse boer.

Meer lezen
een foto van iets

Smaakvolle en zakelijke cadeauboxen

Op zoek naar een smaakvol cadeau? Ontdek onze lokale boxen als zakelijk geschenk.

Meer lezen
Meer nieuws